Werken bij Aquive Media zorgt ervoor dat je jezelf altijd mag uitdagen. Ons motto is iedere dag beter, elke dag weer.

Our people make us exceptional and our culture makes them thrive

Werken bij Aquive Media zorgt ervoor dat je jezelf altijd mag uitdagen. Ons motto is iedere dag beter, elke dag weer.

Junior PHP developer

Groningen

30 tot 40 uur

MBO of HBO

We zijn opzoek naar een PHP/ Magento developer voor 30 – 40 uur per week voor het versterken van ons team. Zie hieronder een uitgebreide beschrijving van wie wij zoeken. Ben jij de juiste kandidaat?

Onze developer Wouter aan het woord:

Ik werk bij Aquivemedia, omdat je hier de kans krijgt om jezelf elke dag te verbeteren en om kennis te vergaren. Als programmeur krijg je de ruimte om de nieuwste technieken te leren en als het bedrijf er beter van wordt mag alles! Zoals je misschien wel gemerkt hebt zijn wij erg open in wat wij voor de klant willen betekenen en wat wij dagelijks voor onze klanten kunnen doen. Maar wat doet een developer bij Aquivemedia eigenlijk de hele dag?

Rond 10:00 loop ik het gebouw in, zet ik mijn computer aan en pak alvast een vers gemalen kopje koffie. Vervolgens open ik mijn mailbox en bekijk ik mijn to-do’s op Trello die nog in de backlog staan. Ik zie dat een klant van ons over een probleem heeft gemaild en vandaag nog wil hebben opgelost. Vervolgens plaats ik dit probleem in de backlog van de klant op Trello. Het probleem van de klant blijkt gecompliceerd, dus ik neem ik proactief contact op met de klant voor meer informatie en hoe hij wij dit kunnen oplossen op de beste manier. Vervolgens ga ik onderzoek doen naar best practices voor het oplossen van het probleem. Daarnaast overleg met mijn collega’s wat de beste oplossing is en geef het door aan de klant met een uren schatting. Na akkoord ga ik aan de slag! Ik open de editor en programmeer er op los. Wanneer ik ergens niet uit kom vraag ik opnieuw mijn collega’s, nadat ik zelf onderzoek heb gedaan.

Rond half 2 is het tijd voor lunchpauze. We zetten het samen klaar en gaan lekker eten en kletsen over de raarste dingen die we meemaken in het dagelijkse leven. Nadat we lekker hebben gelunched ga ik weer verder met het probleem! Ondertussen ben ik bijna klaar met de oplossing en kan er getest worden. Ik geef instructies aan mijn collega Martin om een stuk code van mij te controleren. Nadat mijn stuk code geaccepteerd is door Martin, zet ik de code op de live omgeving en test het daarna nog  een keer, voordat ik de klant een email stuur met daarin dat het vervelende probleem dat hij had is opgelost! De klant blij, wij blij!

Hardskills

Uiteraard heb je interesse in de verschillende webtechnieken die momenteel relevant zijn. Hieronder een aantal.

 • Kennis van PHP/mySQL
 • Kennis van javascript
 • Kennis van XML
 • Uitstekende kennis van HTML en CSS
 • Je hebt ervaring met OO/MVC technieken en/of frameworks (bijv. Laravel)
 • Ervaring met E-commerce platform Magento is een absolute pre maar geen must

Softskills

 • Je hebt een proactieve houding
 • Je wilt jezelf ontwikkelen met behulp van persoonlijke doelen
 • Je werkt snel en systematisch
 • Je streeft altijd naar de beste oplossing voor klanten (data based oplossingen)
 • Je hebt een analytisch oog en houdt rekening met de langetermijnvisie 
 • Je bent klantgericht

Verder heb je

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau

Solliciteer op deze functie